• H-3758 Jósvafő, Tengerszem oldal 1.
  • +36 48-503-000
  • info.anp[kukac]t-online[pont]hu

2015-ben is "Augusztus, a Rákóczi- és a Vass Imre-barlang hónapja"!


55bb4216b25a4.jpg

Bár kétségtelenül a Baradla-barlang a legismertebb az Aggteleki-karszt területén, azonban mellette két kisebb kivilágított barlang is látogatható, a Rákóczi- és a Vass Imre-barlangok, amelyek méltán nevezhetők a nemzeti park gyöngyszemeinek! Augusztusban, az igazgatóság által szervezett túra keretében a Rákóczi- és a Vass Imre-barlangot felkereső látogatók 20% kedvezménnyel válthatnak teljes árú belépőt, valamint a belépőjegy mellé ajándékot* kapnak illetve a regisztrált résztvevők között ajándékcsomagot** sorsolunk ki!

* Az ajándék az alábbi jegyek vásárlása esetén jár:

  • felnőtt
  • diák/nyugdíjas
  • családi
  • pótjegy

 

** A Rákóczi- és a Vass Imre-barlangot augusztus hónapban felkereső, belépőjeggyel rendelkező és regisztráló látogatók közt szeptember elején értékes ajándékcsomagot sorsolunk ki!

A játékban való részvétel és a regisztráció ingyenes!

Regisztrálni a megváltott belépőjeggyel az alábbi nyomtatványon lehet. (A nyomtatvány elérhető a barlangpénztárakban és a Tourinform Irodában is)! A kitöltött és kinyomtatott regisztrációs lap leadható a barlangpénztáraknál illetve a Tourinform Irodában, vagy a letöltött lap csatolmányként beküldhető az anpijatek@gmail.com címre.

Letölthető regisztrációs lap (.doc) > > >

A Regisztrációs lap kitöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy Hírlevelet kapjon az ANPI aktuális akcióiról, kedvezményeiről, amelyről bármikor leiratkozhat! A nyereményjátékra való jelentkezés során megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át!

A Regisztrációs lap beérkeztetéséről visszaigazoló levelet fog kapni tőlünk, amelyben szerepelni fog az Ön sorszáma, amely részt vesz majd a szeptemberi sorsoláson.

Regisztrálni 2015. szeptember 03.  24h-ig lehet.
Sorsolás: 2015. szeptember 14. 11.00.

A nyertest a megadott e-mail-címen a sorsolást követően értesítjük.
A sorsolás véletlen algoritmus alapján, számítógéppel történik.
A nyertes mellett kisorsolásra kerül 3 pótnyertes, akik a húzás sorrendjében veszik át a nyertes helyét, amennyiben az értesítést követő 3 napon belül nem jelentkezik.

KELLEMES IDŐTÖLTÉST ÉS JÓ TÚRÁZÁST KÍVÁNUNK!

További cikkek ebben a kategóriában Összes
5f158d69cb908.jpg

Megújult honlapunk Hírek

Örömmel tájékoztatjuk a kedves érdeklődőket, hogy turisztikai honlapunk megújult.

5a96af6c4d800.jpg

Művészetek Magtára - Bódvaszilas Hírek

Közép-Európa egyetlen természetművészeti központja, amely 2011 évben nyitotta meg kapuit az Európai Unió támogatásával a "Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013" keretében elnyert támogatással.

5ec3d69f0f654.jpg

Enyhültek a látogatás szabályai Hírek

A védelmi intézkedések következő üteméről szóló 207/2020. (V. 15.) Korm. rendelet alapján újabb könnyítések léptek életbe.