• H-3758 Jósvafő, Tengerszem oldal 1.
  • +36 48-503-000
  • info.anp[kukac]t-online[pont]hu

Irota EcoLodge


589c59c33092a.jpeg

Irota EcoLodge

Egész évben nyitvatartó, 18 férőhelyes magánszállás.

3786 Irota, Kossuth Lajos utca 16.
+36/48 349260
info@irotaecolodge.com

Működtető
Klunen Magyarország Kft.
3786 Irota, Petőfi Sándor út 27.
+36/48 349260
info@irotaecolodge.com

 

Jelmagyarázathoz mozgassa az egeret az ikonok fölé!


Szobák és árak

  Főszezon
(ágyneművel)
Elő- és utószezon
​(ágyneművel)
1 - 4 fő/éj 150 € 104 €
5 - 6 fő/éj 180 € 130 €

 

Fizető eszközök: készpénz, SZÉP kártya, bankkártya

Felszereltség: Egyedi fűtés, saját fürdőszoba (kád, vagy zuhanyzó),  felszerelt konyha


Egyéb szolgáltatások, kedvezmények:

  • Hét éjtől 15% kedvezményt adunk. Nem külön ágyat elfoglaló csecsemők díjmentesen tartózkodhatnak.
  • Ha valamely napon nem vágyik főzni vagy grillezni, ám felfedezné a helyi, falusias, házi specialitásokat, örömmel kérjük fel a falu legjobb szakácsait, hogy készítsék el a vacsoráját. 
  • Ingyenesen kölcsönözhető hegyi kerékpárok (Mountain bikes). 

 

Leírás

Irota EcoLodge 3 tágas, elegáns és jól felszerelt nyaraló villából és egy közös, 6x16 méteres természetes úszómedencéből áll. Minden ház (170 m2) 6 főre alkalmas, kerekesszékkel is használható és 2 kialakított parkolóhellyel, vezetékes telefonnal és ingyenes WiFi használattal rendelkezik. Az Irota EcoLodge nem csak nevében környezetbarát: A fakeretes falak cellulóza használt újságból gyártott szigetelőanyagból készült- tripla üvegezéssel - fatüzelésü kályhával -saját víztisztító egységgel - esővízzel működő wc-kkel, mosógépekkel. A meleg vizet napkollektorok, az áramot pedig napelemek termelik; Az úszómedence saját víztározójában növények tisztítják a vizet.
Mi, a tulajdonosok, állandóan a helyszínen vagyunk, hogy segítsünk a vendégeinknek: felvillagosítással szolgálunk a környezetről, a látnivalóról, a faluban kapható természetes termékekről stb. Ingyenesen tudunk kölcsönözni kerékpárokat az Irota EcoLodge vendégeinek. Irota Ecolodge foglalkoztat egy falubeli házaspárat a házak takarításáért s a kertek, medence karbantartásáért. Egyszer hetente meghívjuk vendégeinket egy pohár borra a kastélyban - ahol van Irota EcoLodge irodája és recepciója - hogy legyen nekik a lehetőségük többet a környezetről hallani. Minden szükséges felvilágosítással szolgáljuk, intézkedünk helyfoglalásról és hasonlókról, megoldjuk az esetleges nyelvi gondokat.
 

 

Galéria

 

 

 

 

További cikkek ebben a kategóriában Összes
5f059b07d3e0e.jpg

Papp Ferenc Kutatóállomás Szállás, vendéglátás

Vendégház az Aggteleki Nemzeti Park központjában, természeti környezetben, a Tohonya-völgyben.

55814200b1373.jpg

Szalamandra-ház Szállás, vendéglátás

Az Aggteleki Nemzeti Park kezelésében lévő, a szögligeti Ménes-völgy bejáratánál található Szalamandra-ház, az ANP ökoturisztikai bázisaként üzemel. A 2,5 ha területtel rendelkező erdei iskola bázishely 60 fő befogadására alkalmas szálláshellyel, társalgó-étkezővel, illetve felszerelt konyhával rendelkezik. A terület ideális lehetőséget biztosít sátorozásra. Alkalmas mind táborok, terepgyakorlatok, mind osztálykirándulások szálláshelyéül, valamint egyéni vend&am

Antal-major - Tornaszentjakab Szállás, vendéglátás

Az Aggteleki Nemzeti Park szomszédságában, érintetlen természeti környezetben, az aprófalvas Cserehátban található az Antal-major, ahol egy felújított kisnemesi kúriában 10 fős vendégház várja a látogatókat.