• H-3758 Jósvafő, Tengerszem oldal 1.
  • +36 48-503-000
  • info.anp[kukac]t-online[pont]hu

Lovas táborok


5579a8b6771c7.jpg

Az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság idén nyáron is megszervezi a már hagyományosnak mondható lovastáborát, amelyre 8-16 éves gyerekeket várunk.

A táborba látogató gyermekek megismerkedhetnek a hucul lovakkal, megtanulhatják a lovakkal való bánásmódot, lovak körüli munkát és mindennapi feladatokat. A rutinosnak mondható, tapasztaltabb lovasok tovább fejleszthetik tudásukat szakképzett oktatóink segítségével.

Lovagláshoz: lovaglónadrág vagy tréning nadrág (nem „susogós”), alacsony sarokkal rendelkező félmagas szárú cipő vagy lovaglócipő ill. csizma, hosszú zoknik, lovaglókesztyű vagy vékony pamut téli kesztyű. (Kobakot és gerincvédőt biztosítunk.)

A lovaglási lehetőségen felül sok-sok izgalmas programmal várjuk a kedves jelentkezőket. Délutánonként kézműves foglalkozással, barlanglátogatással, kerékpártúrával, hucul-szépségversennyel és sétakocsikázással ütjük el az időt.
Programokhoz kényelmes, terepi ruházat szükséges, kisméretű hátizsákban, esetlegesen esőköpeny és kulacs kapjon helyet, napsütés elleni sapka, kényelmes piszkolható öltözék, fürdőruha, esetlegesen naptej.

Nyári lovastáboraink:

Lovastáboraink technikai okok miatt nem kerülnek megrendezésre.

Megértésüket köszönjük!

Elhelyezés: Tengerszem Szálló, Jósvafő


Étkezés: teljes ellátás (napi háromszori étkezéssel)

Ára: 50.000. Ft/ fő

5000,- Ft tábor előleget postai csekken, személyesen vagy átutalással kérjük kiegyenlíteni, míg a teljes költség fennmaradó részét az érkezéskor is elég kifizetni.

A lovastábor jelentkezési lapja ide kattintva tölthető le.
 

További információ és jelentkezés:
Marosi Marianna
06-30/ 299-4046
huculmenes@gmail.com

További cikkek ebben a kategóriában Összes

Osztálykirándulás alkalmával Hucul

A jósvafői ménesközpontban rövid ismertető a ménesről, közben, aki szeretné kipróbálhatja a lovaglást, ki-ki tudásának megfelelően karámban szabadon vagy vezetve, utána lovaskocsikkal a 1,5 km-re lévő ménes megtekintése....