• H-3758 Jósvafő, Tengerszem oldal 1.
  • +36 48-503-000
  • info.anp[kukac]t-online[pont]hu

Croodék filmajánló barlangtúrák


54c4c99f962c6.jpg


A CROODÉK 3D-s kaland-vígjáték, maradi elveket valló ősemberekről és lázadó őstinikről, valamint az ő nagy utazásukról egy fantasztikus lényekkel teli, ismeretlen világban.
Croodék igazi modern család. Abban az ősi, elfeledett korban élnek, amikor a természet még kísérletező szakaszában van. Sokáig nem dugják ki az orrukat a barlangjukból, de egy szerencsétlen baleset következtében kénytelenek előjönni, és attól kezdve számukra csupa kaland, meglepetés  az élet.

A barlang, amely otthont adott a világ első embercsaládjának, egy végzetes napon megsemmisül. A biztonságos sziklalak, mely – az alig néhány évtizedes emberemlékezet óta – a világot jelentette Croodék számára, a földdel vált egyenlővé.

Az Aggtelek környéki cseppkőbarlang rendszer évezredek óta menedéket nyújtott az embernek. Ma kiépített barlangszakaszokon bárki bejárhatja ezt a varázslatos világot.

Az aggteleki_rövidtúra,  a jósvafői rövidtúra és a Vörös-tói_középtúra  gyermek látogatói a húsvéti hétvégén Croods kifestő lapot kapnak, a Kúria Okatóközpont  gyermekprogramjain részt vevők Croods hátizsákot nyerhetnek.A film történet helyszíne meglehetősen különös: bár a Föld bolygón járunk, és bizonyos fokig minden ismerős, a táj valahogy egzotikusnak, sosem látottnak, meseszerűnek tűnik. Hiszünk is a szemünknek, meg nem is, akárcsak magának az alapkoncepciónak, miszerint az első embercsalád hirtelen nagyot ugrik az egyedfejlődésben…
A látványtervet az Utah állambeli Zion Nemzeti Park látképe inspirálta. A Virgin-folyó vájta huszonnégy kilométer hosszú kanyon vörös homokkő szikláit vízesések és vízfolyások szabdalják, melyek vadul burjánzó növényzet táplálnak. Az egész vidék mesésen gyönyörű, ugyanakkor meglepően valóságos. Ez a táj szolgált alapul az őscsalád lakóhelyének és vándorútjának megtervezéséhez.

A film magyar nyelvű oldala:
www.croodek.hu/
Facebook oldal:
www.facebook.com/MozICom
Szinkronizált előzetes:
www.youtube.com/watch

forrás: InterCom Zrt

További cikkek ebben a kategóriában Összes
5f158d69cb908.jpg

Megújult honlapunk Hírek

Örömmel tájékoztatjuk a kedves érdeklődőket, hogy turisztikai honlapunk megújult.

5a96af6c4d800.jpg

Művészetek Magtára - Bódvaszilas Hírek

Közép-Európa egyetlen természetművészeti központja, amely 2011 évben nyitotta meg kapuit az Európai Unió támogatásával a "Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013" keretében elnyert támogatással.

5ec3d69f0f654.jpg

Enyhültek a látogatás szabályai Hírek

A védelmi intézkedések következő üteméről szóló 207/2020. (V. 15.) Korm. rendelet alapján újabb könnyítések léptek életbe.