• H-3758 Jósvafő, Tengerszem oldal 1.
  • +36 48-503-000
  • info.anp[kukac]t-online[pont]hu

Royal Vendégház


594926e023270.JPG

Royal Vendégház

Egész évben nyitvatartó, önálló vedégház

3796 Borsodszirák, Rákóczi út 7.
+36 30 272-86-87
toth.attila@parisat.hu

 

Működtető:

Tóthné Madarasi Anikó
3796 Borsodszirák, Rákóczi út 4.
+36 30 272-86-87
toth.attila@parisat.hu

 

Jelmagyarázathoz mozgassa az egeret az ikonok fölé!


Szobák és árak

  Teljes ár
2 ágyas szoba (3 db) 5000 Ft/fő/éj 
4 ágyas szoba (1 db)

Felszereltség: központi fűtés, fürdőkád, teljesen felszerelt főzőkonyha


Egyéb szolgáltatások, kedvezmények:

  • Udvaron parkolási lehetőség.

 

 

Leírás


Miskolctól alig 20 km-re, a Bódva folyó völgyében, a Cserehát lankás nyúlványainál, a közeli Gömör-Tornai-karszt és az UNESCO világörökség részét képező Aggteleki- és Szlovák-karszt barlangjaihoz, karnyújtásnyira a vadban gazdag, vadregényes Bükk hegységtől kulturált körülményeket nyújt Borsodszirák falu, melyre először 1261-ben találunk adatot, s melynek ma 1300 lakosa van.

A Royal Vendégház név nem véletlen: királyi kényelemmel és elegáns, modern bútorokkal berendezett, praktikusan felszerelt szobákkal (melyek mindegyikéhez külön fürdőszoba kapcsolódik) várják vendégeiket a 4 napraforgós minősítésű, kétszintes házban, melynek földszintje teljes egészében akadálymentesített: olyannyira, hogy a fürdőszobában úgynevezett walk in zuhanyzót alakíttattak ki.

A földszinti nagy részben fedett teraszon kerti bútorokban pihenhetnek a vendégek, ahonnan a hátra nyúló, tágas, parkosított kert látszik, az emeleti napozóteraszról pedig a környező erdőkben gyönyörködhetünk.

A vendégek itt teljesen önellátók lehetnek: az ultramodern konyha minden igényt kielégít, a főzéshez a faluban minden hozzávalót megvásárolhatnak.

A Royal Vendégházból kiindulva csillagtúraszerűen akár 1 hétig is járhatják a vidéket, annyi a látnivaló. Az autót is elfelejthetik ezekre a napokra: busszal, kerékpárral, gyalogosan is nekivághatnak a környéknek. Érdemes a három közeli horgásztó valamelyikét felkeresni, és egy jót pecázni. A vadászat szerelmeseit kérésre vadőr kíséri útjukon, a kirándulókat a Bükki Nemzeti Park szakvezetője kalauzolja.

Edelény 3 km-re van. Itt található a L'Huillier–Coburg Kastély, mely az ország egyik legszebb és legnagyobb barokk kastélya.

Igazi földalatti vízi világba csöppenhetünk a miskolctapolcai fürdőben, ahol a mészkőbarlang közel 29 Celsius-fokos termálvize fejti ki jótékony hatásait. A lenyűgöző Diósgyőri várat és Lillafüredet is érdemes a programba iktatni.

 

 

 

Galéria

   

  

   

    

 

  

További cikkek ebben a kategóriában Összes
5f059b07d3e0e.jpg

Papp Ferenc Kutatóállomás Szállás, vendéglátás

Vendégház az Aggteleki Nemzeti Park központjában, természeti környezetben, a Tohonya-völgyben.

55814200b1373.jpg

Szalamandra-ház Szállás, vendéglátás

Az Aggteleki Nemzeti Park kezelésében lévő, a szögligeti Ménes-völgy bejáratánál található Szalamandra-ház, az ANP ökoturisztikai bázisaként üzemel. A 2,5 ha területtel rendelkező erdei iskola bázishely 60 fő befogadására alkalmas szálláshellyel, társalgó-étkezővel, illetve felszerelt konyhával rendelkezik. A terület ideális lehetőséget biztosít sátorozásra. Alkalmas mind táborok, terepgyakorlatok, mind osztálykirándulások szálláshelyéül, valamint egyéni vend&am

Antal-major - Tornaszentjakab Szállás, vendéglátás

Az Aggteleki Nemzeti Park szomszédságában, érintetlen természeti környezetben, az aprófalvas Cserehátban található az Antal-major, ahol egy felújított kisnemesi kúriában 10 fős vendégház várja a látogatókat.