• H-3758 Jósvafő, Tengerszem oldal 1.
  • +36 48-503-000
  • info.anp[at]t-online[dot]hu

Pályázati felhívás „Zemplén logó” készítésére


54c4ca6d86820.jpg

Pályázati felhívás „Zemplén logó” készítésére

Az idén 30 éves Zempléni Tájvédelmi Körzet logójának elkészítésére nyílik lehetőség. A logónak minél jobban ki kell fejeznie, hogy mi is az a Zempléni TK. Kategóriák nincsenek, bárki pályázhat életkori kötöttség nélkül. A nyertes a logó eredeti példányát az ANPI-nek átadja, annak minden jogáról lemond. A nyertes logót vagy annak egy tetszőleges részét az ANPI szabadon felhasználhatja.
Technika: Színes kivitelt kérünk. Előnyt élveznek azok a pályamunkák, amelyek szürkeárnyalatos formában is jól értelmezhetőek, felhasználhatóak.
Méret: Papír alapú pályaműveknél max. A/4, min. A/6. Digitális pályaműveknél min. 300 dpi felbontást kérünk.
Formai kötöttség: Kerek vagy ellipszis formájú pályaműveket kérünk.
Benyújtási határidő: 2014. november 3.
Pályamunkák beérkezése: E-mail-ben: zemplentura@gmail.com. Postai úton:Éles Eszter, ZEMPLÉNI Tájegységi Iroda: 3916 Bodrogkeresztúr, Kossuth út 30.
Pályamunkák értékelése: A beadott pályamunkákra szavazni lehet az ANP facebook oldalán 2014. november 4-9-ig , a legjobbakból az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság szakmai zsűrije választja ki a nyertest.
Díjazás: A nyertes + 1 fő meghívás kap a november 13-i „30 éves a Zempléni Tájvédelmi Körzet” szakmai konferenciára, ahol bemutathatja a logót. A nyertes és családja (4 fő) meghívást kap egy hétvégére a jósvafői Tengerszem Szállóba teljes ellátással, programokkal.
More articles in this category Show more
5a96af6c4d800.jpg

MagtArt Arts Granary News

Two former Eszterházy estate granary buildings, one in Slovakia and one in Hungary, were renovated at a cost of 2 million Euro (2.6 million USD) by the Hungarian Aggtelek National Park and the Slovakian ALMA-Centre for the Restoration and Protection of Folk Architecture and Traditions

5ec3d69f0f654.jpg

Enyhültek a látogatás szabályai News

A védelmi intézkedések következő üteméről szóló 207/2020. (V. 15.) Korm. rendelet alapján újabb könnyítések léptek életbe.