• H-3758 Jósvafő, Tengerszem oldal 1.
  • +36 48-503-000
  • info.anp[at]t-online[dot]hu

Telt házas koncert a Baradla-barlangban


54c4c97404ef2.jpg

Telt házas koncert a Baradla-barlangban


Az Európai Együttműködési Napot Európa szerte rengeteg helyen ünnepelték különféle programokkal, de nagy valószínűséggel ez a koncert az egyik leglátogatottabb rendezvény volt a sok száz között. A Baradla-barlang Hangversenytermében 900 fős közönség vett részt pénteken.

 

2012. szeptember 21-én  került megrendezésre az Európai Együttműködés Napja, amelyen Európa szerte több mint 70 határon átnyúló program népszerűsíti programját és az eddig elért eredményeket. Ez alkalomból a Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program szervezésében komolyzenei hangversenyt tartottak.

A különleges eseménynek nem is találhattunk volna megfelelőbb helyszínt, mint a határon átnyúló aggteleki cseppkőbarlangot, melynek Hangversenyterme egyedi hangulatot teremtett e jeles naphoz.

Az est főszereplője a Miskolci Szimfonikus Zenekar volt, amelyet Kovács László, Liszt-díjas karmester vezényelt.

 

More articles in this category Show more
5a96af6c4d800.jpg

MagtArt Arts Granary News

Two former Eszterházy estate granary buildings, one in Slovakia and one in Hungary, were renovated at a cost of 2 million Euro (2.6 million USD) by the Hungarian Aggtelek National Park and the Slovakian ALMA-Centre for the Restoration and Protection of Folk Architecture and Traditions

5ec3d69f0f654.jpg

Enyhültek a látogatás szabályai News

A védelmi intézkedések következő üteméről szóló 207/2020. (V. 15.) Korm. rendelet alapján újabb könnyítések léptek életbe.